ПРИКАЗКА ЗА ДОБРОТО

“ПРИКАЗКА ЗА ДОБРОТО” ОБЕДИНИ СУ “ИВАН ВАЗОВ” И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В МЕЗДРА В БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ

Коледната магия обедини  СУ „Иван Вазов“ и детските градини в Мездра, за да поднесат на общността – коледен благотворителен концерт, озаглавен „Приказка за доброто“, 21.12.2023 г. Този нестандартен и вълнуващ подход към коледните празници превърна града в истинско място на сближаване и доброта.

Събитието не само пренесе зрителите в магичен свят на музика и изкуство, но и показа какво е доброто, правейки го неизбежна част от ежедневието. 

Сцената беше пропита с енергия, когато талантливите деца и ученици изпълниха разнообразните си представления,  откривайки пътя към сърцата на зрителите.

“Приказка за доброто” е призив за доброта и солидарност.

Залата беше изпълнена с радостни усмивки и очаровани погледи, когато децата от детските градини в Мездра завладяха сцената, представяйки една след друга своите  изпълнения. 

СУ „Иван Вазов“ влезе на сцената с енергия, която се усещаше във въздуха. Ученици от всички възрасти представиха уникални музикални, танцови  и актьорски изпълнения, които разказваха история за доброто, любовта и общността.

Децата разказаха своите истории с изключителен ентусиазъм, пренасяйки зрителите в свят, където доброто побеждава.

Концертът не беше само израз на талант и умения, но и пример за обединение в идеята за благотворителност. “Приказка за доброто” е заредена с емоции, където изкуството и доброто се преплитат в хармония.

Възможността за децата да изразят своите таланти и заедно с учениците от СУ „Иван Вазов“ да създадат нещо толкова красиво и значимо, доказва, че духът на Коледата е в сърцата на хората и може да променя света около нас.

„Приказка за доброто“  ще продължи да свети в сърцата на всички, участвали в този уникален и незабравим коледен концерт.